Giv dig og dit barn en fantastisk musisk oplevelse, med et lille varmt show propfuldt af sang, dans og leg.


Showet hedder “Skrot og Tuti og Den magiske skraldespand” og handler om baggårdskatten Skrot der elsker at spille på sin saxofon, og som bor i “Den forsvundne baggård” lige der, hvor “Den magiske skraldespand” står. Skrot´s bedste ven Tuti kommer ofte forbi, for at synge og spille musik sammen med Skrot, men også for at kigge i Den magiske skraldespand, der altid indeholder noget, som nogen kan bruge til noget!
Fortællingen bindes sammen af 8 -10 børnesange der spilles på en ny og frisk måde, og børn som ældre får udleveret “rytme æg”, så alle har mulighed for at spille, synge, danse og hoppe med til sang og musik.
Musikken
Showet er propfuld af gamle børnesange, som mor og far husker dem, og de kendte melodi og tekster, motivere barn som voksen, til at synge med.
Publikum får mulighed for at spille med på forskellige rytmeinstrumenter, samt deltage i forskellig former for udfoldelse under sangene.

Fortællingen
Showet bindes sammen af en spændene fortælling/skuespil omkring ressourcer, genbrug og økologi. Udgangspunket er "Den magiske skraldespand", der altid indeholder skrald, som kan bruges til noget nyt og spændene. Scenen er dynamisk og foregår sammen med publikum.

Efter showet
Showet tager ca. 45 min., men du er meget velkommen til at blive lidt længere, så du kan se de spændene ting, som vi fandt i Den magiske skraldespand, eller måske kigger nærmere på saxofonen, samt får taget billeder sammen med Skrot og Tuti.
Vi er...
Tuti - Tine Brix Davidsen er uddannet skuespiller og har bl.a. været med til at opstarte teatret Får 302. Tine har arbejdet som drama lærer på Zone2, og arbejder i dag som Helte-lærer på Helteskolen.
Tine har i mange år optrådt med børneteater, samt som sanger i div. bands, og har deltaget i en lang række teater, film, reklame.

Skrot - Søren “Saxoman” Hindborg har over 1.000 optrædner på danske og udenlandske musikscener, senest med pop-duroen Muri og Mario, eller som Bamse Betjent for Børnenes trafikskole. Søren arbejder som musiker, komponist og forfatter, og har deltaget på en lang række musikudgivelser, film og reklame, teater og musicals. Se mere på saxoman.dk